Kaas
De geitenkaas van Lanzarote is niet te versmaden, al moeten zelfs de eilanders toegeven dat die van Fuerteventura superieur is. Je eet het als broodbeleg, als hapje tussendoor met wat olijven of in een salade.
De manier waarop de kaas bewaard wordt (in varkensspek bijvoorbeeld) en de gebruikte kruiden bepalen de smaak en de kleur. Die met een gele en rode korst zijn wat harder dan degene met een witte korst. De hardere varianten zijn langer houdbaar.
Op Lanzarote zijn bijna geen koeien en koeienmelk is buiten de supermarkt niet te krijgen. Verse geitenmelk is er volop, maar dan weer juist niet in de supermarkt, daarvoor moet je naar de geitenboer.
Eten en drinken
Appartementencomplex Riosol biedt door haar terrassenvormige bouw een schitterend uitzicht op de haven en de zee van Puerto Rico. Faciliteiten van het complex...
Het adults-only hotel Colon Guanahani ligt in het mooie Costa Adeje op Tenerife. Het hotel staat bekend om haar goede service, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en...
Het Spring Vulcano hotel is een heerlijke uitvalsbasis vlakbij het strand van Playa de las Americas op Tenerife. Dit hotel beschikt over...