Palma de Mallorca

Swipe

Mallorca

Aan de Carrer de la Portella 5 staat het museum van Mallorca (geopend: di.-vr. 10.00-14.00 uur en 16.00-19.00 uur, zo. en feestd. 10.00-14.00 uur, ma. gesl.), gehuisvest in het op zich al bezienswaardige huis Ca la Gran Cristina.

Het museum herbergt onder andere middeleeuwse schilderijen, archeologische voorwerpen uit de Talayotische cultuur, de Romeinse tijd en de islamitische periode. Verder bezit het museum enkele fraaie altaarstukken.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca